top of page

De troeven van ons schildersbedrijf

Bij BDP in het Waasland kan u rekenen op een jong en deskundig team. Wij beschikken over 35 jaar ervaring in een gerenommeerd schildersbedrijf. Dankzij de gevolgde opleidingen in schilderen, behangen, vloerbekleding en stucwerk kun u wij u vakkundig verder helpen.

Neem contact met ons op in Sint-Niklaas!

 

U kan bij ons terecht voor al uw schilderwerken interieur als exterieur. Wij doen uw ramen, deuren, gevels dakgoten in hout, pvc en aluminium. Wij herschilderen ook uw leien. Daarnaast doen we ook uw behangwerken met traditioneel behang, renovatievlies als tasso, stucwerk in Ice met oa maroc, originals & specials. Wij reinigen u gevels chemisch met hogedrukreiniger. Wij ontmossen daken onder hoge druk en met anti-mos.

 

Eveneens zetten wij ook u Gyproc als uw uitplamuren en doen we uw vloerbekleding (tapijt, Novilon, Clos step, linoleum, laminaat en Epoxy) als het gladmaken van uw vloer. Vervolgens reiken wij u ook de mogelijkheid aan voor het airless spuiten van bedrijfsgebouwen.

 

Op zoek naar raamgarniering? Wij hebben voor uw American Storch, glasgordijnen en draperieën. Wilt u kleuradvies? Bij ons bent u aan het juiste adres, wij hebben een deskundig architect die u met plezier wilt verder helpen. Ook voor technisch advies hebben wij Herbol, Sigma, Boss Paints ... ter beschikking.

Schilderwerken, behangwerken en vloerbekleding

bottom of page